Sunday, January 9, 2011

Special thanks :)

Salam...
2 copy, 1 tuk aku 1 tuk antar :)

Memory...

Alhamdulillah dengan izin Allah…aku dapat menamatkan pengajianku. Setelah berhempas pulas selama 3 tahun, akhirnya abis gak. Mmg mencabar sket keje sambil belajar + dah berkeluarga.. fuhh!!.. Masa kene bahagi betul2.. Macam2 dugaan, pahit manis sepanjang pengajian aku nih. Terpaksa korban masa, tenaga dan kewangan tp aku rasa semuanya berbaloi.

Teringat pulak kisah2 sepanjang pengajian aku. Tersilap pegi kelas la, pegi exam kene pakai topeng (musim H1N1). Pegi exam tgh demam dan sakit mata la, takleh nak tunduk mase tu bile tunduk biji mate rase nak terkeluar.. Tak tdo seharian tu mmg dah biasa sgt dah rutin tu. Selalunya bile time nak submit assignment ngan exam laa.. hahahahaha… kadang2 rase hepi giler.. kadang2 tertekan .. huhuhu.. dugaan......

Dr icha umo setahun dia sampai laa skrg nak masuk 5.. dr kecik, sampai besar dah biasa ngan mak dia. Masa kecik2 time aku study, aku letak dia atas meja study aku.. bg kertas kosong ngan pen.. bg dia conteng.. buku dimakan icha pon penah.. tetiba ilang je bucu buku aku.. abis basah ngan air liur dia… buku kene conteng pon penah.. hehehe tp semua tu mase dia kecik2 je.. mase baby.. bile dia dah besar.. dah paham ok laa.. bgtau tgh study dia tak kacau.. dia mintak kertas je nak conteng2.. so dia layan perasan dia laa.. yg kesiannya.. dia takkan tdo selagi aku tak tdo. Ermmm.. kadang2 kene berlakon buat2 tdo.. sampai dia tdo baru aku sambung study balik. Selalu aku main dulu ngan icha.. luangkan masa utk dia.. sebab tiada yg penting melainkan keluarga… :)

Tujuan utama posting kali nih untuk mengucapkan terima kasih byk2 pada kawan2 yg byk membantu aku.. aku tak lupa jasa korang sampai bebila… almaklum laaa aku keje line multimedia.. sekali belaja amik line IT.. mmg lari jauh laaa.. so kene cari org2 yg membantu laa cewahhhh… dann nak jimat masa+duit sbb aku leh transfer kredit byk2 kalau amik IT hahahaha.. antara org2 yg byk membantu sepanjang pengajian aku:

Kak aida – Sgt byk membantu VB ngan PHP.. database. (dipendekkan citer subject2 yg related to system).
Milan a.k.a mongoku- cikgu English aku nih.. hehehe sebagai proof read aku.. mekasih…
Rashdan- network + shell script.
Izuan hafez a.k.a wan panjang- shell script..
Melor- interpreneurship… memang sesuai le ngan dia.. businesswoman nih.
Izzi- java programming.
Fiella- satu2nyer kawan aku yg ade.. hahahaha... thanks a lot.. jumpe mase graduation day ok!

Dan kawan2 lain jika ada… dah 3 taun lupes dah.. haha dah tua gamaknya…

DAN.. pada Rex n icha… mekasih.. bg support… serta kawan2 lain membantu dan menyokong… mekasih byk2….

Cam ucapan lak posting aku kali nih… hehehe..

6 comments:

fiella said...

waaaaa...name fiella pun de ek.terharunyerrrrrrrrrrrr

Umi Aida said...

Congrate keh!
thanx masukkan nama k.aida hehehe.. terharuu..
Entry ni leh jdkkan semangat tuk k.aida. caiyok!!

keh said...

Ish.. kak aida nih kompem le kene masukkan... org kuat nih.. hahaha. tak lupe punyer.. mekasih kak aida byk tlg...:)

Nadra Farissa said...

congrats tau kak keh.. :) akhirnya...

Nur Farrah Nelliena said...

Tahniah Kak Keh..akhirnya... :-)

keh said...

Thanks semua :)