Friday, November 16, 2007

Viva 4ever

Assalamualaikum..


Berat ati aku nak karang part nih... seberatnya ati aku nak tgk member aku sorang ni pergi.. tp biasalah dah lumrah dunia... tp aku harap persahabatan ni kekal laa sampai bebila.. Next week member opis aku sorang dah nak resign.. mmg close laa ngan aku.. pegi keje sama2.. makan sama2.. :deeeee..... sedih gak tp nak buat camna.. maybe rezeki dia kat sana...


Aku harap dah dok sana jgn lupa kawan2 kat cmead no.. kalau2 free email laa.. sms kaa.. lagi baik ati mai umah saja.. :p.. len kali dtg KL melawat laa kawan2 kat sini..

Opis mesti sunyi tanpa dia.. walaupun dulu lain2 dept.. berselisih sebelah pun senyum2 jerk (tak kenal le kunun).. tp bila dah jadi 1 opis.. tak sangka lak boleh rapat..



Nak komen sikit pasai dia.. dia ni.. mmg baik ati sebenarnya.. sapa yg tak kenal rapat aku rasa mmg tak nampak laa.. sbb dulu sebelum aku kenal dia pun.. ade gak org citer yg tak berapa enak di dengar tentang dia... tp betul laa org kata.. "tak kenal makan tak cinta"... tp tak beerti pulak aku jatuh cinta kat ko fadh!.... ish.. waras lagi aku nih..:)) hahahahaha.. pepatah laaa tu... tp ade benarnya.. dia ni mudah menolong org.. suka masak... aku pulak suka makan .. hehe.. yg paling best.. triffle dia.. fuhh mmg best.. aku mintak resepi jerk.. buatnye belum lagik.

Dia tak lokek.. tak berkire, boleh dikongsi suka duka laa lebih kurang.. ermm byk pengalaman manis dan mendebarkan sepanjang aku kenal dia... (aku rase ko tau ape yg mendebarkan tu.. hehehehehehe)...



Akhir kata, Aku doakan ko berjaya kat Johor.. hepi2 selalu... murah rezeki... bila dpt kawan2 baru jgn lupa kawan2 kat sini.. kalau aku pi johor aku nak tdo umah engkau!!! hahahahaha..... takleh nak taip byk2.. hehe kang lain pulak jadinya..
oklah ayat terakhir aku.. 'viva forever'.... walaupun jauh.. kawan tetap kawan... ok?

1 comment:

mama_yang_cool said...

keh, ari ni baru aku bleh nak komen. Tu pun tekak aku dah perit nih tahan sebak. Banyak sangat kenangan manis ngan ko keh. Setiap masa ngan ko, aku happy sangat. Sebab tu aku bleh share everything cerita ngan ko. Takde cover2. Ko laa antara kawan2 yang sangat aku sayang. Yang memahami dan sporting tahap dewa. Dan ko jugak laa yang memberi semangat sewaktu bawak kete ford tuh.. akakaka.. keh, andai aku pernah terkasar bahasa, penah mengguris hati ko, penah memenuhi pasir kasut dlm kete ko, penah pakai telekong ko, penah pinjam duit ko, penah pow makanan ko atau apa2 je.. aku harap ko maafkan dan halalkan laa yek. Kang seksa aku dlm kubur nanti.. hehehe.. cam nak mati pulak. Aku doakan ko berjaya dengan study dan career ko. Aku doakan jugak ko bahagia duduk umah baru nanti dan aku doakan dok umah baru nanti, dpt baby baru gak.. hehehe.. ko jangan lupakan aku ek keh. Thanx for being a very good friend to me. I love you so much! (aku bukan lesbian tau) sayang cam adik beradik gitu..:P:P